Manchester United skal betale 560 millioner kroner, hvis de beslutter at hente Leipzig-angriber Christopher Nkunku.

Manchester United vil styrke den offensive del af truppen til sommer. Det har medført, at de er blevet kædet sammen med adskillige offensive spillere i forskellige prisklasser.

LÆS OGSÅ: Tæt på Barca-retur: Forhandlinger brød sammen i sidste minut

Ifølge BILD viser The Red Devils interesse for RB Leipzig-talentet Christopher Nkunku, og skal punge ud med 75 millioner euro (560 mio. kr.) for at købe ham fri af hans kontrakt.

Manchester United overvejer at hente den 24-årige franskmand i sommerens transfervindue. Dog skulle det særligt være midlertidig træner Ralf Rangnick, der er interesseret i ham.

Nkunku har været en vigtig spiller for RB Leipzig i denne sæson. I alt har han bidraget med 22 mål og 13 oplæg i 33 kampe på tværs af alle turneringer.

Hans nuværende kontrakt løber frem til sommeren 2024, og Bundesliga-klubben har derfor ingen intentioner om at slippe ham billigt.

Det er ikke første gang, han sættes i forbindelse med Old Trafford-klubben. Også forud for januars transfervindue blev han rygtet til Manchester United. Som bekendt blev dette dog ikke en realitet.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente Busquets-afløser i Ajax

Den tidligere PSG-spiller var også rygtet til Arsenal, inden han skiftede til RB Leipzig. Dengang lød hans pris på blot 13 millioner euro, hvilket er betydeligt mindre, end den pris de kræver ved et eventuelt sommersalg.