Paris Saint-Germain oplevede en triumferende aften på hjemmebane, da de slog Barcelona med 4-1 i en Champions League-kamp.

Den franske angriber Kylian Mbappé var aftenens store profil med to scoringer, der sikrede PSG en samlet sejr på 6-4 over de spanske giganter.

Efter kampen stillede pressen spørgsmålet, om denne sejr kunne påvirke Mbappés tidligere beslutning om at forlade den parisiske klub, når hans kontrakt udløber til sommer.

Til det svarede Mbappé resolut med et trefoldigt “nej”, mens han forlod mixed zone. Denne udtalelse styrker spekulationerne om, at han til sommer vil skifte til Real Madrid.

Kylian Mbappé udtrykte også sin stolthed over at have repræsenteret PSG. “Jeg har været stolt fra den første dag jeg trådte ind her, og de gode som dårlige øjeblikke har ikke påvirket denne følelse,” sagde Mbappé.

Han tilføjede, at det var en særlig oplevelse at spille en sådan kamp i sin hjemby.

PSG er nu klar til semifinalen i Champions League, hvor de skal møde Dortmund, og Mbappé ser frem til endnu en stor fodboldaften. Men uanset resultatet, ser det ud til, at hans tid i Paris nærmer sig en afslutning.