I fodboldens verden er der få historier, der fanger opmærksomheden som Mbappé-brødrenes nuværende situation i Paris Saint-Germain (PSG).

Kylian Mbappé har for nylig meddelt, at han ikke vil forny sin kontrakt med PSG, der udløber til sommer.

Dette har sat gang i rygtemøllen om hans næste destination, med stærke indikationer på, at en transfer til Real Madrid er på trapperne.

Kylians beslutning har ikke kun personlige konsekvenser, men påvirker også hans yngre bror, Ethan Mbappé, og deres fælles fremtid i den parisiske klub.

Siden annonceringen af Kylians afgang har forhandlingerne mellem PSG og Ethan angiveligt været “frosset”.

Ethan, der kun er 17 år gammel, har vist sit værd i klubbens akademi, hvor han i denne sæson har scoret fem mål og lavet fire assists i den franske National Under-19 konkurrence.

Trods hans lovende præstationer, synes PSGs ledelse at være villig til at lade ham gå, muligvis som en reaktion på Kylians beslutning om at forlade klubben.

Det skriver TEAMtalk.

Kylians sandsynlige skifte til Real Madrid er ikke kun en stor nyhed for ham selv og hans familie, men det har også betydelige konsekvenser for PSG.

Klubbens manager, Luis Enrique, har allerede måttet tilpasse sig livet uden Kylian ved flere lejligheder at tage ham ud tidligt i kampe eller starte ham på bænken. Dette er et klart tegn på, at klubben forbereder sig på en fremtid uden deres stjerneangriber, hvilket kan betyde større roller til andre spillere eller nye signings for at udfylde det tomrum, Kylian efterlader.

For Ethan åbner Kylians afgang dog døren til nye muligheder. Selvom et skifte til Real Madrid for at følge i storebrorens fodspor synes udelukket, rapporteres det, at Ethan er eftertragtet i Tyskland, og flere klubber i Ligue 1 har udtrykt interesse.

Dette antyder, at uanset PSGs beslutning, vil Ethan have muligheder for at fortsætte sin karriere på højt niveau.