Arsenal er godt kørende i øjeblikket, og klubbens franske angriber Alexandre Lacazette fortæller nu, at stemningen omkring klubben har forandret sig, siden Unai Emery kom til. 

Arsenal har tur i den for tiden og er kravlet op på en aktuel trejdeplads i Premier League. Forrige runde var det Manchester Uniteds stime som ubesejrede under Ole Gunnar Solskjær, som Londonklubben fik sat en stopper for, og i den forgange weekend blev det til en 2-0-sejr over Newcastle.

Den ene af målscorerne fra den kamp, franske Alexandre Lacazette, fortæller nu i et interview med SkySports, at flere ting har forandret sig positivt med Unai Emery i manager-sædet. 

”Jeg kan mærke forskellen i atmosfæren omkring holdet i forhold til sidste sæson. Nu kan vi måske nå at spille os i Champions League. Vi har mere selvtillid nu, og alle kender deres rolle,” siger den 27-årige angriber, der er oppe på 13 ligascoringer. 

Lacazette roser klubbens fans, der med deres opbakning har hjulpet spillerne, så holdet nu er på tredjepladsen. 

”Vi arbejder hårdt hver dag for at nå til der, hvor vi er. Nu gælder det om at holde placeringen,” siger han i video-interviewet med den engelsk tv-kanal efter kampen mod Newcastle. 

”Det var en stor og vigtig kamp. Manageren sagde, at vi skulle være tålmodige og være effektive i boksen. Og det var vi. Jeg vil også gerne score på udebane, men det vigtigste er, at vi vinder,” siger franskmanden. 

Arsenal er også med i Europa League, hvor ’The Gunners’ møder Napoli i kvartfinalen. Hvis klubben ender i top-fire i Premier League og kvalificerer sig til Champions League, vil det være første gang siden 2016. Arsene Wenger formåede ikke at få sit hold i den prestigefyldte europæiske klubturnering i sine to sidste sæsoner som manager for klubben.

For flere populære nyheder fra Premier League besøg PLBOLD.