Frank Lampard har givet holdet klar besked forinden, Chelsea åbner deres 2020-21 Champions League. Han håber, at han har erfaringen til, at han kan føre holdet langt i Champions League.

De tager imod Sevilla på Stamford Bridge. Det lykkedes Lampard at føre holdet til kvartfinalerne i sidste sæson, hvor de måtte se sig besejret af holdet, der løb med trofæet, Bayern München.

Lampard har dog lært vigtige lektioner fra deres forløb, og han mener, at de denne gang står stærkere. De skyldes blandt andet, at der er blevet investeret store summer i klubben, og spillerne har også fået en erfaring med på vejen.

Den største turnering

Det er disse kvaliteter, der skal hjælpe holdet, men han tager ikke let på tingene. Tværtimod. Han mener, at – unge som gamle – skal lære, hvor meget man skal præstere i en turnering som denne.

“Spillerne, som var her sidste sæson, har snakket meget om de unge spillere, især mod Bayern München, har nu indset, at de har lært meget fra kampen. Det er Champions League. Det er den største klub-tunering i verden. Vi skal bruge, hvad vi har lært, og vi skal være endnu bedre end sidste sæson,” siger Frank Lampard til Chelseas hjemmeside.

Han mener, at de generelt har fået flere unge spillere, hvorfor det er vigtigt, at de kan lære noget på vejen. Der skal være fokus fra start, da Sevilla ikke blive nogen nem modstander.

Chelseas nye signings

Chelsea har blandt andet erhvervet Thiago Silva fra Paris-Saint Germain, der tabte finalen til Bayern München, men også Timo Werner har skrevet under med De Blå, hvor han bombede RB Leipzig videre i turnering sidste sæson.

Kai Havertz og Hakim Ziyech er nu også en fast del af Chelsea, og de var begge med i Champions League sidste år, hvor førstnævnte spillede for Bayer Leverkusen og Hakim for Ajax.

Frank Lampards trup ser stærk ud på papiret, men de har stadig lang vej endnu, hvor de blandt andet har haft problemer med at finde netmaskerne.