Chelsea-manager Frank Lampard mener, at han har en stærk og konkurrencedygtig trup til rådighed – på trods af klubbens transferkarantæne. 

Frank Lampard er manden, der skal få det bedste ud af et Chelsea-mandskab, der må gå en sommer(og næste vinters transfervindue) uden mulighed for at købe spillere på grund af FIFAs transferban af den engelske klub. Men londonklubbens 41-årige manager er fortrøstningsfuld forud for Chelseas sæsonstart, der begynder søndag eftermiddag, når klubben spiller imod Manchester United på Old Trafford. Det fortalte den tidligere midtbanespiller til Sky Sports. 

”Jeg har stor tiltro til vores gruppe af spillere. Jeg er med på, at vi har transferkarantæne, og der har været meget snak om, hvad vi er i stand til, men jeg tror helt bestemt på truppen. Niveauet blev hævet af Manchester City og Liverpool i sidste sæson, og det er en udfordring – kan vi lukke afstanden til de to klubber?” spørger Lampard og giver et svar på sit eget spørgsmål. 

”Jeg vil gøre mit bedste. Jeg kan ikke forudsige fremtiden, det er en hård branche, og der er forventinger alle steder. Jeg giver alt, hvad jeg har, som jeg har gjort i min karriere som spiller. Her prøvede jeg at arbejde, så hårdt som muligt, og jeg vil gøre det samme som manager.”

Frank Lampard er et relativt ubeskrevet blad som træner, og har kun en enkelt sæson som manager for Derby i den næstbedste række på sit træner-cv. Her fik han klubben i play-off til oprykning til Premier League. Da han var spiller i Chelsea, var han med til at vinde 9 engelske trofæer, samt to europæiske titler, men han har ikke lyst til at dvæle ved fortidens succeser. 

”Jeg sætter ikke mine forventinger ud fra noget, der er væk. Men når spillerne går gennem korridoren, bør de kigge på billederne af de spillere, der har vundet trofæer for klubben og føle sig inspireret. Vi har en ny gruppe af spillere, jeg er manager nu, og jeg vil gøre det på min måde,” understreger Frank Lampard.