Rasmus Würtz har annonceret sin afgang fra AaB ved udgangen af maj.

Würtz, der har haft en lang og glorværdig karriere hos den nordjyske klub, har besluttet at søge nye udfordringer og skabe en ny hverdag for sig og sin familie.

Würtz’ beslutning kommer efter nøje overvejelser og er ikke truffet let. “Det har krævet lange og grundige overvejelser at nå frem til beslutningen, men jeg og vi som familie er nået frem til, at vi gerne vil forsøge at skabe os en ny hverdag,” udtaler Würtz.

Han fortsætter med at udtrykke sin kærlighed til klubben og det vemod, der følger med beslutningen om at forlade AaB: “Det har selvfølgelig ikke været let at nå frem til at forlade AaB, for jeg er stadig utrolig glad for mit arbejde og den rolle, jeg har i klubben i dag. AaB er min klub, og der er ingen tvivl om, at det er vemodigt at sige farvel, men skal jeg og familien prøve noget andet, så skulle det være nu.”

Rasmus Würtz har været en central figur i AaB gennem mange år, både på og uden for banen. Hans bidrag til klubben kan ikke overvurderes, og hans afgang markerer enden på en æra.

I alt spillede Würtz 487 førsteholdskampe for AaB.