Barcelonas polske angriber, Robert Lewandowski, har endnu engang vist sin klasse på fodboldbanen.

I La Liga-kampen mod Valencia scorede Lewandowski tre mål, hvilket hjalp Barcelona til en 3-2 sejr, efter at holdet havde været bagud ved pausen.

Dette var Lewandowskis første hattrick i sæsonen og kom på et tidspunkt, hvor rygter om en mulig transfer har svirret.

Lewandowski har været genstand for spekulationer om en mulig transfer til enten Major League Soccer i USA eller den saudiarabiske Pro League.

Trods disse rygter har den 35-årige angriber gjort det klart, at han ikke har nogen intentioner om at forlade den europæiske fodboldscene lige foreløbigt. “At sige farvel [til Barcelona] er ikke en mulighed for mig [denne sommer],” udtalte Lewandowski til SportBILD før kampen mod Valencia.

I interviewet tilføjede han, at han føler sig fysisk godt tilpas og er fast besluttet på at fortsætte med at spille på topniveau. “Så længe jeg fortsætter med at føle mig så godt som jeg gør nu, og lægger mærke til i træningen, at ingen løber fra mig, ønsker jeg at fortsætte med at spille,” sagde han.

Lewandowski har kontrakt med Barcelona indtil 2026 og ser ud til at have planer om at blive i klubben, så længe hans fysiske tilstand tillader det.

Angriberens beslutsomhed og fremragende præstationer på banen er en påmindelse om, hvorfor han fortsat er en afgørende spiller for Barcelona. H

ans seneste præstation og udtalelser sender et stærkt signal om hans hengivenhed til klubben og afvisning af de løbende rygter om hans fremtid.