Den argentinske troldmand florer i skrivende stund på de sociale medier.

Lionel Messi, tidligere Barcelona-ikon og nuværende Inter Miami-spiller, har stjålet alle overskrifterne med sine magiske præstationer på grønsværen.

Og denne historie er ingen undtagelse.

Den argentinske troldmand har nemlig igen fanget fodboldverdenens opmærksomhed.

Og denne gang er det ikke kun for hans færdigheder på banen, men også for hans snedige taktikker ved dødbolde.

For mens Lionel Messi er kendt for sine utrolige evner på banen, blev han for nylig spottet ved at bruge en klog taktik for at få en fordel inden et frispark for Inter Miami.

Videoen, som du i øvrigt kan se i bunden af artiklen, er i skrivende stund gået viral, og her kan man se den argentinske stjerne diskret flytte bolden nogle få fødder til venstre for at få en bedre vinkel til sit skud.

Siden hans skifte til MLS-klubben Inter Miami har Lionel Messi fortsat med at imponere fans og kritikere.

Han har allerede scoret syv mål for sin nye klub, herunder et afgørende frispark, der sikrede en 4-4 uafgjort mod FC Dallas.

Men det er ikke kun hans præstationer på banen, der gør indtryk.

Jordi Alba, Messis tidligere holdkammerat fra Barcelona og nuværende spiller for Inter Miami, delte sine tanker om Messis tilpasning til amerikansk fodbold. Han lagde ikke skjul på, at han føler sig støttet og elsket:

“Han føler sig støttet, elsket, og det er det vigtigste. Han havde ikke en god tid i PSG, men han har genfundet sin glæde”.

Og mens Lionel Messi fortsætter med at skinne i USA, er det klart, at han stadig har meget at byde på, både på og uden for banen. Med hans fortsatte dedikation og passion for spillet ser det ud til, at Lionel Messi’s magi vil fortsætte med at blæse fodboldfans over hele verden bagover.

Du kan se videoen herunder: