Lionel Messi er i dialog med det argentinske fodboldforbund om muligheden for at repræsentere Argentina ved sommer-OL i Paris i 2024.

Dette blev offentliggjort af Javier Mascherano, der er manager for det amerikanske U23-hold. Han fortalte, at han havde snakket med Messi om muligheden for, at Messi deltog ved OL som én af de tre spillere på det argentinske hold, der må være mere end 23 år gammel.

LÆS OGSÅ: Thomas Frank i spil til Manchester Uniteds cheftrænerpost

Mascherano har selv en fortid som spiller på det argentinske landshold, og han delte detaljer om sine samtalerne med Messi i et interview med TyC Sports. “Jeg talte med Leo,” sagde Mascherano om den 36-årige Messi. “Han er lige startet sæsonen med Inter Miami. Der er stadig tid tilbage før legene, især fordi han også skal spille Copa America.”

Det vil ikke være første gang Messi repræsenterer Argentina ved OL.

Han var en del af holdet, der vandt guld ved sommer-OL i 2008 i Beijing, men har ikke deltaget i andre olympiske lege siden da.

Messi, der har vundet Ballon d’Or otte gange, har indtil videre haft en fremragende start på sæsonen med Inter Miami, hvor han har scoret tre mål og lavet en assist i de første tre kampe.

Efter en succesfuld periode med Paris Saint-Germain og en imponerende præstation ved VM i 2022, har Messi dog kæmpet med træthed og skader i sin første sæson i MLS.

OL i fodbold for mænd og kvinder vil finde sted fra den 24. juli til den 10. august i Frankrig.