Med Jürgen Klopps kommende afgang som manager for klubben, har spekulationerne været mange om, hvem der skal tage roret.

Xabi Alonso, den nuværende manager for Bayer Leverkusen, har været en varm kandidat til jobbet, især med hans imponerende præstationer i Bundesligaen, hvor hans hold har overgået selv Bayern München i denne sæson.

Men en anden kandidat har meldt sin ankomst på scenen, foreslået af ingen ringere end Liverpool-ikonet Phil Thompson.

I et interview med TalkSPORT fremhævede Thompson Pep Ljinders, Klopps nuværende assistent, som et fremragende valg.

Ljinders, der har været en del af Klopps team siden 2018, er kendt for sin energi og innovative træningsmetoder. Thompsons støtte til Ljinders er ikke kun baseret på hans nuværende rolle i klubben, men også på hans tidligere erfaringer som cheftræner for NEC Nijmegen i den hollandske Eredivisie, hvor han vandt 11 ud af 22 kampe.

Andre navne har også været oppe at vende i forbindelse med det prestigefyldte job, herunder Roberto De Zerbi fra Brighton og Franck Haise fra Lens.

Derudover har der været rygter om, at Ljinders kunne forlade klubben sammen med Klopp til sommer. Men Thompsons ord vejer tungt, især når det kommer fra en mand, der selv har en dyb forståelse for klubben og dens værdier.

Phil Thompsons forslag om at forfremme Ljinders frem for at hente Alonso ind, understreger vigtigheden af kontinuitet og den interne forståelse for klubbens kultur og spillestil.