Liverpool har modtaget bud på en række spillere.

Mere specifikt, er der kommet bud på Rhian Brewster, Harry Wilson and Marko Grujic, der alle tre ser ud til at forlade klubben før transfervinduet lukkes.

Sheffield United har budt på Brewster, mens Burley har budt omkring 12 millioner pund (ca. 98 millioner danske kroner) for Wilson.

Borussia Moenchengladbach har desuden vist interesse for Grujic, der ønsker at hente serberen retur til Bundesligaen, hvor han har haft to succesfulde sæsoner som udlånt til Hertha Berlin.

Ingen bud er blevet accepteret

Liverpool har endnu ikke accepteret nogle af de tre bud. Der er dog en udbredt fornemmelse af, at der er underskrevet aftaler for alle tre spillere før mandagens deadline.

Premier League-klubben håber på at kunne hente omtrent 50 millioner pund (ca. 410 millioner danske kroner) ved salget af de tre spillere.

Andre klubber er også interesserede

Crystal Palace, Fulham og Brighton har desuden også udvist en interesse i Brewster, men endnu ingen af de tre klubber har afgivet formelle bud.

Burnleys bud på Wilson er formentlig lavere, end hvad Liverpool kræver for ham. Leicester har dog også vist interesse i den 23-årige, der sidste sæson har været lånt ud til Bournemouth.

Desuden har Fulham, Southampton, Leeds og Newcastle også vist interesse. Derfor kan vi formentlig se andre bud på spilleren.

Gladbach har haft interesse i at hente Grujic siden sidste summer, men han blev i stedet yderligere en sæson. Han har dog give udtryk for, at er villig til at skifte klub, hvis hans lønkrav kan matches.