Liverpool har været hårdt ramt på skadesfronten forud for Champions League. De har ingen forbedringer set, og dermed regnes både Thiago Alcantara, Naby Keita og Joel Matip for at misse kampen mod Midtjylland.

De Røde er kommet godt fra land, da de kom sejrsrigt ud af Ajax-kampen. Det tyder dog på, at Liverpool har andre problemer på hænderne, hvor Jürgen Klopp må gå i tænkeboksen, for at stille holdet.

Regnes ikke for at blive klar

De formåede at overkomme Sheffield med 2-1, hvor de sågar kom bagud. Også her måtte de undvære trioen. Den tidligere Borussia Dortmund-træner regner ikke med, at de når at blive klar mod Midtjylland.

Han blev spurgt under et pressemøde. Hertil svarede han:

“Det tror jeg ikke. Det er det samme, som jeg sagde sidste uge. Vi tager det én dag af gangen. Det tyder dog på, at de har brug for nogle flere dage, så jeg regner ikke med, de bliver klar.”

Jürgen Klopp siger, at han til gengæld er glad for, at han ikke mistede flere spillere til skader under sidste opgør, hvor Diogo Jota scorede sejrsmålet.

Posen bliver rystet

Jordan Henderson og Gini Wijnaldum måtte overtage midtbanen som suppleanter for Thiago og Keita, hvorimod Fabinho dækkede midterforsvaret, da Liverpool i lang tid må undvære Virgil van Dijk.

Liverpool har dermed store problemer, men ved første øjekast på deres bænk kan man se, at de ikke har store profiler til rådighed. De har blandt andet James Milner, Takumi Minamino og Xerdan Shaqiri.

De vil i denne sæson gå efter at komme længere i Champions League, hvor de blev besejret af Diego Simeones Atlético mandskab i kvartfinalen. De har dog nappet den første sejr, og de er dermed på rette kurs.