Liverpool FC intensiverer jagten på Brentfords manager Thomas Frank som en mulig efterfølger til Jurgen Klopp.

Dette sker efter udfordringer med at sikre deres primære mål, Ruben Amorim, som nu også er på West Ham Uniteds radar.

Thomas Frank, der har stået i spidsen for Brentford siden 2018, har imponeret mange inden for fodboldverdenen ved at lede holdet til oprykning til Premier League og siden sikre deres overlevelse i ligaen.

Med en kontrakt der løber til sommeren 2027, ville Liverpool skulle betale en betydelig kompensation for at få ham til Merseyside.

Det skriver TheHardTackle.

Liverpool har længe haft øjnene på Ruben Amorim, den nuværende manager for Sporting CP, som deres favorit til at overtage roret efter Klopp.

Amorim har dog været genstand for interesse fra flere klubber, herunder West Ham, der har forpligtet sig til seriøse forhandlinger med den portugisiske klub. Dette har skabt en kompleks situation for Liverpool, som nu ser sig nødsaget til at overveje andre kandidater.

Franks resultater med Brentford taler deres tydelige sprog om hans evner som manager. Under hans ledelse har holdet ikke blot klaret sig godt i Premier League, men de har også været i stand til at skabe en stabil kerne, der kan konkurrere på det højeste niveau. Liverpool håber, at han kan bringe en lignende grad af succes til Anfield, skønt det vil kræve en stor økonomisk investering.