Den tidligere Liverpoolspiller Steve Nicol mener, at Philippe Coutinho vil være den perfekte tilføjelse til de engelske Champions League-vinderes hold. 

Philippe Coutinho skiftede fra Liverpool til Barcelona i januar 2018. Men brasilianeren har endnu til gode at indfri de forventninger, der var til den dyrtindkøbte offensivspiller i Spanien. Derfor er der i spanske og engelske medier blevet spekuleret i, hvorvidt Barcelona vil sælge ham igen. Coutinhos agent, Kia Joorabchian, har sagt, at et skifte tilbage til Liverpool vil blive overvejet, hvis muligheden byder sig.

Nu er det så den tidligere Liverpoolspiller Steve Nicol, der siger til ESPN FC, at Jürgen Klopp bør overveje at hente den brasilianske kreatør tilbage. 

”En spiller som Coutinho vil være perfekt. Den ideelle situation for Liverpool er at have fire spillere som  Mohamed Salah, Roberto Firmino, Sadio Mane og Philippe Coutinho. Så kan du vælge tre ud af fire(til startopstillingen). Coutinho har tidligere spillet som en af de tre oppe foran, så det vil han kunne gøre igen,” siger den 57-årige skotte. 

Liverpool har indtil videre ikke været så aktive i transfervinduet, hvor teenageren Sepp van den Berg foreløbig er den eneste nyerhvervelse. Steve Nicol mener, at der bør hentes flere forstærkninger, hvis klubben skal konkurrere på alle fronter. Men foreløbig er han dog ikke bekymret. 

”Havde alle andre været ude og bruge penge og købt en masse spillere, så havde jeg været bekymret. Lige nu er Liverpool ikke i en situation, hvor de bare skal ud og købe hvem som helst. De må være forsigtige og være sikre på, at de køber den rigtige,” siger Steve Nicol til ESPN. 

Liverpool har netop forlænget kontrakten Divock Origi, men ham er skotten ikke tilfreds med, da han mener, at holdets niveau falder, når belgieren er på banen. Den 24-årige angriber var blandt andet på pletten med en scoring 2-0-sejren over Tottenham i Champions League-finalen.