Liverpool og Arsenal har et godt øje til Juventus-stjernen, som de begge har et ønske om at hente til Premier League til sommer.

Juventus er hårdt ramt på økonomien, og det kan blive endnu værre som følge af anklagerne om regnskabsfusk.

LÆS OGSÅ: Avis: United vil hente Real Madrid-stjerne til sommer

Af denne grund er det forventet, at Serie A-klubben kan blive nødt til at sælge en række af deres helt store stjerne, når denne sæson er slut.

En af de spillere, de kan ende med at vinke farvel til, er Federico Chiesa, til trods for, at han blev hentet til Torino-klubben sidste år.

Flere klubber har været kædet sammen med Chiesa, der har imponeret for Juventus i denne sæson, men især et skifte til Premier League har været på tale.

I den bedste engelske række er der interesse fra flere klubber, men ifølge Football Insider er det især Liverpool og Arsenal, der har et godt øje til den 25-årige italiener.

Da han har kontrakt med klubben frem til juni 2025, er der dog ikke nogen udsigt til, at Juventus er klar til at slippe ham, medmindre et stort bud lander.

LÆS OGSÅ: City vil sælge Bernardo Silva til sommer – men kun på én betingelse

Ifølge Transfermarkt har han en værdi på 60 mio. euro, hvilket svarer til godt og vel 450 mio. kr. Om det er en pris, som Liverpool og Arsenal er klar til at betale, vides ikke.