Liverpool og Manchester United er blandt de største klubber i verden. Derfor er det kun naturligt, at der er mange transferrygter, der omhandler de to storklubber. Denne gang skriver det engelske medie Express, at de begge holder øje med et 17-årigt talent fra Bayern München.

LÆS OGSÅ: Manchester United har afvist flere bud på midtbanestjerne

Der er tale om den talentfulde Jamal Musiala, der har en fortid i Chelsea, men som altså nu spiller i Bayern München. Der er forlydender om, at hans forhandlinger med hans nuværende klub om en ny kontrakt er gået i stå, hvilket er årsagen til, at Manchester United og Liverpool angiveligt skulle være blevet nysgerrige.

Der er dog ingen af de to klubber, der er kommet med et officielt bud eller officielt har bekræftet deres interesse. Ifølge engelske Express holder begge klubber dog et tæt øje med, hvordan han præsterer i den tyske klub i den kommende tid. Præsterer han godt, kan det derfor ikke udelukkes, at der kommer et bud fra en af de to klubber – eller måske dem begge.

LÆS OGSÅ: Manchester United-offensiv: Han nærmer sig La Liga-skifte

I denne sæson er det blevet til 21 kampe for Bayern München på tværs af alle turneringer. 13 af dem er i Bundesligaen, hvor han også har bidraget med tre mål. Desuden har han også fået spilletid i tre kampe i Champions League, hvor han dog har bidraget med hverken mål eller oplæg.