Ifølge spanske AS har Liverpool sat deres sejl ind for at få neglene i Athletic Bilbaos stjerne, Nico Williams, hvis kontrakt udløber ved sæsonens afslutning.

Liverpool har netop overstået en omfattende transferperiode, hvor de styrkede deres midtbane med spillere som Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Wataru Endo og Ryan Gravenberch. Tæt på transferfristens udløb forsøgte de saudiske giganter fra Al-Ittihad at skrive under med Mohamed Salah, men Liverpool ønskede ikke at skille sig af med ham.

Der er dog rygter om, at Salah kan forlade klubben næste år, og Jürgen Klopps hold kunne være i gang med at forberede sig på dette ved at kigge i retning af Williams. Som nævnt af AS, jagter Liverpool den talentfulde winger, der fra januar har mulighed for at underskrive en forhåndskontrakt med en udenlandsk klub.

Både Aston Villa og Barcelona er også blevet nævnt som potentielle klubber for den unge spanier. Athletic Bilbaos præsident, Jon Uriarte, har dog for nylig understreget, at klubben gør alt for at beholde ham.

Williams havde sin store gennembrudssæson med Athletic i 2022/23, hvor han leverede 9 mål og 6 assists i 43 kampe. Størstedelen af hans bidrag kom fra højre fløj. Denne sæson har han allerede 4 assists i 4 kampe, hvor han primært har spillet på venstre fløj for La Liga-klubben.

Den 21-årige spiller er alsidig og kan spille på begge fløje. Med alderen og erfaringen bør han kun blive bedre, og Liverpool ser ham muligvis som en potentiel afløser for Salah i stedet for at investere store summer i en spiller i sin bedste alder.