Liverpool FC’s forsvarsspiller Nat Phillips ser ud til at være på vej væk fra klubben.

Den 27-årige forsvarer, som ikke har spillet for Liverpool siden januar 2023, har tilbragt sæsonen på lån hos både Celtic og Cardiff City.

Liverpool’s målmandstræner John Achterberg har antydet, at Phillips står foran en transfer, idet han ønskede ham held og lykke med hans “næste skridt.” Dette kunne indikere, at en transfer er tæt på at blive afsluttet.

Phillips udtrykte sin taknemmelighed over for manager Jürgen Klopp på Instagram, hvilket yderligere bekræfter, at han snart kunne forlade Anfield. Han har også udtrykt interesse for at vende tilbage til Cardiff City for at få mere regelmæssig spilletid.

Det skriver Liverpool Echo.

Phillips har haft en omskiftelig karriere hos Liverpool, hvor han har været en pålidelig reservespiller, især i de perioder, hvor holdet har været plaget af skader. Hans tid på lån har givet ham værdifuld erfaring og spilletid, som han har manglet i Liverpool.

Med en transfer på vej står Phillips overfor nye muligheder og udfordringer. Det er endnu ikke klart, hvilken klub han vil slutte sig til, men hans præstationer på lån vil utvivlsomt have tiltrukket interesse fra flere klubber.