Liverpool vandt overbevisende 5-1 over West Ham på Anfield. Denne sejr sikrer dem en plads i semifinalerne i Carabao Cuppen.

Liverpool dominerede fra start. Harvey Elliott var tæt på at score efter 15 minutter. I det 27. minut scorede Dominik Szoboszlai det første mål med et langskud.

Første halvleg sluttede 1-0 til Liverpool.

I anden halvleg scorede Curtis Jones og gjorde det til 2-0. Cody Gakpo øgede til 3-0. West Hams Jarrod Bowen reducerede til 3-1. Men Liverpool svarede hurtigt igen. Mohamed Salah scorede til 4-1. Curtis Jones lavede det sidste mål, og kampen endte 5-1.

Liverpool møder nu Fulham i semifinalen.

Chelsea og Middlesbrough skal også spille semifinale. Semifinalerne er i januar, og finalen er i februar.

Liverpool viste styrke i denne kamp. Spillere som Salah og unge talenter som Elliott og Jones bidrog godt. West Ham havde en svær aften, men forventes at komme tilbage stærkt i deres næste kampe.