Liverpool FC ser mod en ny æra under ledelse af en endnu ikke annonceret manager, men det har ikke sat en stopper for klubbens transferaktiviteter.

Med sommerens transfervindue i horisonten er rygtemøllen allerede i gang, og to unge talenter har særligt vakt interesse hos de rødklædte fra Anfield.

Det første navn på Liverpools ønskeliste er den russiske komet, Sergey Pinyaev.

Den 19-årige fløjspiller fra Lokomotiv Moskva har været på prøve hos Manchester United og har allerede imponeret i den hjemlige liga med sine præstationer denne sæson.

Med en tophastighed, der har fået sammenligninger med Cristiano Ronaldo, er Pinyaev vurderet til omkring 240 millioner danske kroner.

Det er dog ikke kun Liverpool, der er interesseret i den unge russer. Newcastle United, Chelsea og Manchester City kigger alle på Sergey Pinyaev, der er vurderet til 240 millioner kroner.

Den 19-årige har tidligere været til prøvetræning hos Manchester United og har i denne sæson spillet 31 kampe på seniorniveau, hvor han har scoret tre gange.

“Jeg har sagt mange gange, at (Pinyaev) har kvaliteter,” har den tidligere Arsenal-fløjspiller Andriy Arshavin udtalt om teenageren under et interview med Such Football. “Det vigtigste er stadig hans hastighed. Han flyver som en raket. Han forstår, hvornår det er nødvendigt at aflevere bolden. For mig er Sergey som Cristiano Ronaldo. Måden han spiller på, hans stil, han ligner portugiseren.”

Det skriver Liverpool.com.

Som transferrygterne svirrer, fokuserer Liverpool på at afslutte sæsonen stærkt under Jürgen Klopps ledelse, med håbet om at kunne klatre i Premier League-tabellen.