I en verden af fodbold, hvor hvert sekund tæller, kan en enkelt beslutning fra dommeren ændre spillets gang.

Dette blev en hård realitet for Burnleys Lorenz Assignon, som fik en kontroversiel udvisning i kampen mod Chelsea.

Assignon, som allerede havde fået et gult kort, blev dømt for at trække Mykhailo Mudryk ned lige før halvlegens fløjt, hvilket resulterede i et andet gult kort og dermed rødt. Situationen, der efterlod Burnley med 10 mand i over 45 minutter, har vakt stor frustration og vrede hos både spillere og fans.

Til trods for den minimale kontakt mellem Assignon og Mudryk, pegede dommer Darren England på straffesparkspletten, hvorfra Cole Palmer sikkert scorede for Chelsea.

Burnleys træner, Vincent Kompany, modtog også et direkte rødt kort efter at have udtrykt sin utilfredshed til kampens fjerdedommer ved sidelinjen. Assignon er nu tvunget til at sidde over i tirsdagens afgørende kamp mod Wolves på grund af karantæne.

Det skriver Burnley Express.

På det sociale medie X, tidligere kendt som Twitter, adresserede Assignon hændelsen og roste sine holdkammerater for deres reaktion på den kontroversielle situation.

“Der er nogle beslutninger, jeg ikke forstår, og som jeg må acceptere,” skrev han. “Holdet spillede en fantastisk kamp med 10 mand, og jeg vil lære af dette og sørge for at komme tilbage stærkere for at hjælpe holdet med at nå vores mål.”

Med kun otte kampe tilbage af sæsonen finder Burnley sig nu kun fire point fra sikkerhed.