Luis Diaz har for vist sig som en nøglespiller på Jürgen Klopps Liverpool-hold. Trods personlige udfordringer har Diaz formået at imponere både på klub- og landsholdsniveau.

Hans seneste bedrift var at sikre Liverpool et vigtigt point med et sent mål mod Luton tidligere på måneden, efterfulgt af to mål for Colombia.

Diaz’ far har udtalt sig om de seneste rygter, der forbinder hans søn med den catalanske gigant, Barcelona. Selvom han indrømmer, at Luis altid har været en stor fan af Barcelona, og at det ville være en drøm for ham at spille der, understreger han samtidig sin taknemmelighed over for både Porto og Liverpool for den måde, de har taget imod Diaz.

“Det er sandt, at Luis er en loyal Barcelona-fan, og det ville være hans drøm at komme dertil,” sagde Luis Diaz’ far.

Udover hans sportslige præstationer har Diaz også vist sig fra sin menneskelige side. Efter en god indsats for Colombia mod Brasilien, fremhævede han den støtte, han havde fået igennem en svær tid fra sin Liverpool-holdkammerat, målmanden Alisson Becker.

“Alisson er meget glad, han er et godt menneske. Han har været sammen med mig de sidste 15 dage, han er et fantastisk menneske, og han har hjulpet mig igennem disse svære tider,” sagde Diaz efter deres sejr.