Det er ikke officielt, men Romelu Lukaku kan blive en ny mand i Inter-trøjen, og den belgiske angriber vil i så fald se frem til at skulle have Antonio Conte som træner. 

Der har længe floreret rygter om, at Romelu Lukaku er på vej væk fra Manchester United, hvor den 26-årige belgier – på trods af 42 mål i 96 kampe – endnu har til gode at slå sit navn fast som en entydig succes. 

Angriberen er blevet sat i forbindelse med et skifte til Inter, som netop har hentet den tidligere Chelsea- og Juventus-træner Antonio Conte, og Lukaku er ikke bleg for at bejle til hans måske kommende chef på træningsbanen. 

”For mig at se er Conte den bedste træner i verden,” siger belgieren i et interview med Sportmediaset. 

Lukaku siger i samme ombæring, at han ved, hvad han vil med sin nærtstående fremtid, som han dog ikke kan konkretisere nærmere. 

”Jeg har allerede truffet mit eget valg, men jeg kan ikke afsløre det offentligt af respekt for Manchester United, som jeg stadig er på kontrakt hos. Det er op til klubben at bestemme, men jeg skal tale med dem og med min agent for nå frem til den bedste beslutning.”

Romelu Lukaku har ved tidligere lejligheder sagt, at han gerne vil spille i Serie A, og det understreger han nok engang. 

”Jeg er stor fan af Serie A, og de mennesker, der er tæt på mig, ved, at jeg altid har ønsket at spille i den engelske liga og i den italienske. Jeg elsker Italien,” siger den fysisk stærke angriber og pointerer, at den kommende sæson i Serie A ser spændende ud. 

Cristiano Ronaldo er der. Sarri skal til Juventus, Ancelotti er i Napoli: Serie A bliver spændende.”

Romelu Lukaku skiftede til Manchester United fra Everton i 2017 med en overgangssum på cirka 630 millioner kroner.