Wrexham AFC har oplevet en bemærkelsesværdig transformation siden klubben blev overtaget af Hollywood-skuespillerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney.

Den tidligere Premier League-angriber Billy Sharp har åbnet op for muligheden for at skifte til Wrexham, på trods af en tidligere fejde med klubben.

Wrexham rykkede op til League 2 og har imponeret i den aktuelle sæson.

De ligger aktuelt på en andenplads i ligaen, kun fem point efter Stockport og foran Barrow på målforskel. Klubbens succes blev yderligere fremhævet i en FA Cup-kamp mod Sheffield United tidligere på året, hvor de opnåede et spektakulært 3-3-resultet, men desværre tabte i omkampen.

Det var under disse kampe, at Sharp, der dengang spillede for Sheffield United, kom i fokus på grund af hans kritik af Wrexham.

Efter kampene udtalte Sharp, at han følte, Wrexham havde været respektløse, og at han var glade for at have besejret dem. Sharp fortsatte med at udtrykke sin frustration over, at Wrexham troede, de kunne vende kampen til deres fordel, og antydede endda, at dommeren hjalp dem.

Efter at have forladt Sheffield United for tredje gang til fordel for LA Galaxy, hvor han scorede seks mål i 12 kampe – flere end Lionel Messi i MLS – blev Sharp giver fri af det amerikanske hold.

I et nyligt interview på William Hill’s ‘No Tippy Tappy Football’ podcast, nævnte Sharp, at han ikke bærer nag, og at han ville overveje Wrexham som en mulighed, hvis det var en af hans muligheder.

Den 37-årige Sharp er kendt for sine målfarligheder, og et skifte til Wrexham kunne give mening for begge parter. Med Wrexhams nuværende form og ambitioner om yderligere succes, kunne tilføjelsen af en erfaren angriber som Sharp være et afgørende skridt i deres jagt på at klatre op i de engelske fodboldrækker.