I de afgørende kampe af Championship-sæsonen står Leicester City over for en potentiel nødvendighed af at sælge den danske målmand, Mads Hermansen, for at stabilisere klubbens vaklende økonomi.

Leicester, der kæmper med at overholde “Profit and Sustainability Rules”, kunne blive tvunget til at frasælge Hermansen, hvis de ikke opnår oprykning denne sæson.

Mads Hermansen har i denne sæson etableret sig som en nøglefigur i Leicester med sine imponerende præstationer. Han har registreret det højeste antal succesfulde afleveringer blandt alle målmænd i ligaen med hele 1.570 afleveringer, og hans redningsprocent på 74,5 procent placerer ham også i toppen af ligaen.

Disse tal har ikke kun vakt opmærksomhed i Championship, men også blandt Premier League-klubber, der muligvis vil forsøge at hente den 23-årige dansker.

Hermansen, der tidligere har spillet for Brøndby, er under kontrakt med Leicester til sommeren 2028 og er yderst populær blandt både holdkammerater og fans.

Salg af ham ville ikke kun være et økonomisk tiltag, men også et følsomt emne for klubben.

Leicesters økonomiske problemer stammer fra et tab på omkring 670 millioner danske kroner over de sidste to år, hvilket har resulteret i et transferforbud og potentiel pointstraf, skulle klubben rykke op. Situationen er kompleks og kræver nøje overvejelser fra klubbens ledelse.