I en intens duel på Ceres Park sikrede AGF sig et point i Superligaen med en 2-2 kamp mod Brøndby IF. De stak dermed en kæp i hjulet på Brøndbys mesterskabsdrømme.

Det var ikke kun resultatet, der stjal overskrifterne i Aarhus. Det var nemlig også Magnus Knudsens første mål på hjemmebane, som blev en særlig begivenhed for både spilleren og fansene.

Magnus Knudsen havde en dag, han sent vil glemme. Efter en stor fejl fra Brøndbys forsvar, fandt Knudsen nettet og scorede sit første mål på AGFs hjemmebane, Ceres Park. “Det var helt fantastisk. Det er ikke en følelse, jeg er vant til. Det sker ikke så tit for mig, men når det sker, er det rart også at gøre det hjemmebane,” fortalte en tydeligt bevæget Knudsen efter kampen.

De aarhusianske fans var ikke til at overse, og med 13.000 tilskuere på lægterne var der rigeligt med støtte at hente. “Fansene her er fantastiske. De hjælper os med at presse på. Vi fik det sidste mål sent, fordi fansene var oppe og skubbe til os, så det var godt,” forklarede Knudsen.

Denne hjemmebanefordel syntes at have spillet en afgørende rolle i at sikre holdet det nødvendige point.