Onsdag aften scorede den 23-årige midtbanespiller for det hollandske landshold, og det har resulteret i, at flere Manchester United-fans ønsker, at Donny van de Beek skal have mere spilletid.

LÆS OGSÅ: Andy Cole: År før United er tilbage på toppen

Han blev hentet til Manchester fra Ajax i sommerens transfervindue. Siden da er det dog ikke blevet til meget spilletid. Han er både intelligent, en dygtig spilfordeler, har god spilforståelse og arbejder hårdt. Han har det hele.

Derfor er det for mange også overraskende, at han næsten ikke har været i brug. Han er kun startet inde i et par enkelte kampe, men foruden dette er det meste af hans tid blevet tilbragt på bænken.

Trioen bestående af Fred, Scott McTominay og Bruno Fernandes virker ganske solid, men mange mener dog, at Van de Beek vil være en opgradering af Fred.

Flere Manchester United-fans er nu begyndt at kræve, at Van de Beek får mere spilletid efter scoringen mod Holland. I dette opgør leverede hollænderen en flot præstation, hvor han scorede mod det spanske landshold, der er blandt de bedste i verden.

LÆS OGSÅ: Begge Manchester-klubber viser interesse i Leipzig-stjerne

På Twitter flyder det nærmest over med fans, der ønsker, at den 23-årige midtbanespiller får mere spilletid i Premier League-klubben.