Den tidligere Manchester United-profil Andy Cole er af den opfattelse, at Manchester United kan være på toppen om to år. Det kræver dog også tilføjelsen af to til tre spillere, hvis de skal konkurrere om titlen i Premier League.

LÆS OGSÅ: Begge Manchester-klubber viser interesse i Leipzig-stjerne

Han fortæller, at han mener, at Manchester United er to år fra at vende tilbage til toppen af såvel engelsk som international fodbold. Det kræver dog, at klubben genfinder sin stabilitet.

Det fortæller han i et interview med The Mirror:

“Det tager to år at komme tilbage. Hvis man så kampen mellem Manchester City og Liverpool, så er det, det niveau Manchester United skal have. Og det kommer de ikke til at ramme i denne eller næste sæson,” udtaler han til The Mirror.

Han fortæller også, at de skal finde deres stabile form frem, hvis de skal finde vejen tilbage til toppen af engelsk fodbold. Det er nemlig nødvendigt, hvis de skal være et tophold, ligesom de skal gøre truppen bredere.

“Det kommer til at tage to år, fordi man bliver nødt til at hente to-tre spillere, forbedre spillerene og holdet. På den måde rammer man en højere stabilitet,” udtaler Andy Cole.

LÆS OGSÅ: United-fans med opråb: Sælg disse spillere

Andy Cole var selv involveret i 165 mål i 274 kampe for Manchester United.