For blot et år siden, blev en tilstedeværelse i Chelsea skiftet ud med tyske Bayern München for den unge Jamal Musiala. Tidligere på denne sæson fik han endelig sin førsteholdsdebut for den tyske storklub.

LÆS OGSÅ: Manchester United holder fortsat øje med 18-årigt forsvarstalent

På trods af sine blot 17 år, har Jamal Musiala allerede spillet otte kampe i Bundesligaen. Ikke nok med det, har han i disse otte kampe formået at score tre mål. Det er noget, der har vækket opsigt i det engelske.

Det britiske medie Daily Mail har skrevet, at Jürgen Klopp er en stor beundrer af den unge midtbanespiller, hvilket også gør sig gældende for både Pep Guardiola og Ole Gunnar Solskjær. Derfor bør der ikke herske tvivl om, at han er en eftertragtet herre i det engelske.

I den tyske storklub har de dog ikke lyst til at miste det unge talent, der af mange er blevet spået til at have en rigtig stor fremtid.

Af denne grund planlægger de at tilbyde ham en kontrakt, hvor de ikke blot vil forlænge hans ophold i klubben, men også tilbyde ham en lønforhøjelse. Angiveligt kan han se frem til en løn på 100.000 pund i ugen.

LÆS OGSÅ: Italiensk medie: Eriksen på vej til Bundesliga-klub

Hans nuværende kontrakt står til at udløbe i 2022. Desuden har han allerede skrevet sig ind i klubbens historie, da han kan bryste sig af at være den yngste debutant i Bundesligaen. Dertil er han også den yngste målscorer for klubben.