Manchester United er ikke den eneste Premier League-klub, der har vist interesse i den portugisiske Braga-forsvarer David Carmo. Det skriver The Athletic.

LÆS OGSÅ: Solskjær afslører planer med ny kantspiller

Ifølge The Athletic er Manchester United fortsat interesseret i at bringe David Carmo til klubben. De ønsker at styrke deres forsvar, efter en start på 2020/21-sæsonen i Premier League med blandede resultater.

I den samme artikel fortæller de også, at de har overvejelser om at sammenstykke et bud på den lovende Braga-forsvarsspille forud for det kommende transfervindue i januar 2021.

Ifølge samme historie kan Manchester United dog forvente, at der også vil være konkurrence fra andre top 6-klubber i Premier League. Den 21-årige forsvarsspiler har nemlig leveret imponerende resultater for den portugisiske klub, og det er ikke gået uset hen.

The Athletic hævder, at Manchester United er klar til at indgå i kampen om at skaffe Carmos underskrift, da Ole Gunnar Solskjær er på udkig efter en langsigtet partner til Harry Maguire.

Rapporten fortæller også, at Braga er af den opfattelse, at de står stærk i forhandlingerne efter Carmo forlængede sin kontrakt med den portugisiske klub for en uges tid siden.

LÆS OGSÅ: Manchester United-emne underskriver kontrakt med Bilbao

Det er ensbetydende med, at Manchester United og andre bejlere skal være villige til at indfri spillerens frikøbsklausul, der lyder på 36 millioner pund, hvilket er svarende til omtrent 300 millioner kroner.