Manchester United-boss Ed Woodward har på vegne af De Røde Djævle udset sig et nyt transfermål, der kaldes for ‘den nye Ballack’. Her er der tale om Christoph Baumgartner, som altså nu er et toptransfermål på Old Trafford, men de kæmper med flere andre Premier League-klubber om hans underskrift.

LÆS OGSÅ: Efter nyindkøb: Frustreret Manchester United-spiller ønsker at forlade klubben

Som der også er givet udtryk for herover, er den nuværende Hoffenheim-spiller blevet kendt som ‘den næste Ballack’, og har haft en rigtig god sæson. Den blot 21-årige østriger har i øjeblikket en god sæson, og har spillet for sin klub i Europa League, hvor han leverede to mål i gruppespillet.

Baumgartner er i stand til at operere på tværs af alle positioner på midtbanen, men han har dog også spillet på fløjen. Ifølge det britiske medie The Sun holder United et tæt øje med det unge talent, og er klar til at gøre ham til et toptransfermål.

Beslutter de at hente det unge talent, vil det sandsynligvis først være til sommer, da det er for sent at byde i dette transfervindue. Hans nuværende kontrakt løber nemlig frem til 2023, og hans værdiansættelse forventes at blive forøget efter denne sæson.

Med en aktuel markedsværdi på cirka 16 millioner pund, ville det være en fordel for United at hente ham tidligt, for at undgå at betale en højere pris. Hoffenheim er dog berygtede for at være svære at forhandle med, da de senest fik sent Joelinton til Newcastle for 40 millioner pund.

LÆS OGSÅ: Tysk storklub i krise: Kan ende med at sælge tre profiler

The Sun skriver endvidere, at der også er en række andre klubber i Premier League, der holder øje med Baumgartner. Men De Røde Djævle skulle efter sigende gå i front, da Ed Woodward er meget interesseret.