Manchester United havde snøren ude efter flere angribere end Rasmus Højlund i det netop overståede transfervindue. Her forsøgte de sig med et ambitiøst træk, da de bød på en af Premier Leagues mest lovende angribere. Men responsen fra modstanderklubben var kort og kontant.

United havde angiveligt lagt et bud på 50 millioner pund (+400 millioner danske kroner) for Brighton and Hove Albions angriber, Evan Ferguson. Men dette bud blev mødt med latter fra deres Premier League-rivaler. F

Ferguson har markeret sig som en af de mest spændende unge spillere i Premier League. Han nettede 14 gange og leverede fire assists i 34 optrædener for Brighton.

Ferguson gjorde sig bemærket sidste måned, da han blev en af de yngste spillere i Premier League til at score et hattrick. Denne præstation kom, da han med sit hattrick hjalp med til at besejre Newcastle United.

Der har været rygter om, at flere klubber både i Premier League og rundt om i Europa har vist interesse i Ferguson. Mange har forsøgt at overtale Brighton til at lade Ferguson følge i fodsporene på spillere som Alexis Mac Allister og Moises Caicedo ved at lave en stor transfer væk fra Amex Stadium.

ESPN har dog afsløret, at Manchester Uniteds bud på 50 millioner pund for Ferguson blev afvist. Denne afvisning endte med at bane vejen for Rasmus Højlunds transfer.