AC Milan havde ikke succes med at skrive kontrakt med den unge serbiske forsvarsspiller Nikola Milenković i sommerens transfervindue. De er dog fortsat interesserede i at indgå en aftale med Fiorentina-spilleren.

LÆS OGSÅ: Rashford: “Vi kan ikke dvæle ved det for længe”

Forsvarsspillerens kontrakt udløber i sommeren 2022, og ifølge det italienske medie Calciomercato, har han ikke planer om at forlænge kontrakten med La Viola. I stedet drømmer han om at spille for en stor italiensk klub eller i et andet land.

Han har tilsyneladende rig mulighed for at opfylde sin drøm, da både Inter Milan, Atletico Madrid, Tottenham og Manchester United har udvist interesse i den serbiske forsvarsspiller.

Til trods for, at han i en rum tid har haft en aftale med AC Milan, har både Manchester United, Tottenham og Atletico Madrid meldt sig ind i kampen med “en beslutsomhed og overbevisning, der garanterer ham en vigtig kontrakt.”

Da serberen har gjort det klart, at han ikke er villig til at forlænge sin kontrakt, er Serie A-holdet nødt til at sænke deres ønskede pris, da de ellers risikerer at miste den 23-årige forsvarsspiller på en fri transfer i sommeren 2022.

Det italienske medie Calciomercato er af den tro, at den nuværende Fiorentina-forsvarsspiller bliver en af hovedpersonerne i det kommende transfervindue i januar 2021.

Fali Ramadani, der er agent for Milenković, har udtalt, at han “snart skal have en samtale med Fiorentina-formand Rocco Commisso om sin klient.”

LÆS OGSÅ: Han er Fergusons favorit som Solskjær-erstatning

Både United og Spurs blev sat i forbindelse med en håndfuld forsvarsspillere i det sidste transfervindue, men kun Spurs havde held med at skrive kontrakt med en spiller til positionen, da de hentede Joe Rodon fra Swansea City i oktober.