Manchester United har fået en knap så god start på sæsonen i Premier League. Dette har medført, at der igen er gang i rygtemøllen. Denne gang lyder rygterne på, at Ole Gunnar Solskjær snart vil være fortid hos De Røde Djævle.

LÆS OGSÅ: Sparker liv i Man U-rygter: Pochettino er klar til nyt trænerjob

Det er svært at vide, om der er planer om at smide Solskjær på porten, men hvis ikke resultaterne snart vender, er han sandsynligvis i fare for at stå tilbage med en fyreseddel. Når det til det punkt, er der særligt én af kandidaterne, som Sir Alex Ferguson har givet sin velsignelse.

Ifølge Manchester Evening News ser Ferguson gerne, at det er Mauricio Pochettino, der får lov at tage over efter den norske træner.

Forsøgte at få Pochettino udnævnt før Mourinho

Allerede i 2016 forsøgte Sir Alex Ferguson at få Manchester United-ledelsen til at udnævne Pochettino som ny træner. Det endte dog med at være José Mourinho, der fik posten. Angiveligt skulle han have fortalt det engelske parlamentsmedlem David Lammy, at “Tottenham har den bedste manager i Premier League”.

Få dage efter dukkede der billeder af Sir Alex Ferguson sammen med Pochettino op, hvor de to sad og spiste en frokost sammen. 17 dage senere endte José Mourinho dog med at blive udnævnt til klubbens nye træner.

Manchester Evening News skriver dog, at Sir Alex Ferguson stadig ser Pochettino som den ideelle kandidat til at tage over på Old Trafford. I sidste ende har han dog ingen indflydelse på, hvem der ender med at få trænersædet.

LÆS OGSÅ: Rashford: “Vi kan ikke dvæle ved det for længe”

Derimod er det Ed Woodward, der kan vælge og vrage mellem kandidaterne som næste træner i Manchester United.