Manchester United er én blandt tre europæiske storklubber, der holder et nøje øje med Barcelona-talentet Ansu Fati, skriver det spanske medie Todo Fichajes.

LÆS OGSÅ: Medie: Barca vil hente tidligere La Masia-spiller på fri transfer

Den unge Ansi Fati startede denne sæson på ganske sensationel vis, hvor han satte en høj standard for Barca, i en tid, hvor Lionel Messi havde det svært i klubben og på banen.

Desværre medførte en alvorlig knæskade, at han ikke kunne fortsætte i samme stime, som han startede sæsonen ud med. Skaden og en efterfølgende operation har nemlig resulteret i, at han har tilbragt en stor del af denne sæson på sidelinjen.

Til trods for, at det ikke er blevet til meget spilletid for Ansu Fati i denne sæson, ser det dog ikke ud til at have påvirket hans status. Han er nemlig stadig en meget eftertragtet spiller, som er i søgelyset i flere europæiske klubber, ifølge mediet Todo Fichajes.

Ifølge det spanske medie menes det nemlig, at både Manchester United, Bayern München og Juventus har den unge angriber på radaren. Hans store popularitet har tilsyneladende medført, at Barca-præsident Joan Laporta gerne vil låse ham til den catalanske klub, hvorfor der allerede forhandles om en kontraktforlængelse.

LÆS OGSÅ: Guardiola afslører: En af mine yndlingsspillere skifter til Barca

Barca har absolut ingen grund til at skille sig af med den talentfulde Ansu Fati, som heller ikke har nogen grund til at forlade den spanske klub. Som bekendt, så kan alt dog ske i fodbold, og det kan ikke afvises, at en af de tre førnævnte klubber kan komme med et tiltalende tilbud.