Manchester United er igen i søgelyset med planer om at styrke deres forsvar ved at hente den brasilianske forsvarsspiller Gleison Bremer fra Juventus.

Ifølge de seneste rygter er den engelske klub klar til at imødekomme Juventus’ krav på 43 millioner pund for at sikre sig Bremers underskrift.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil lokke Haaland til Camp Nou i 2025

Bremer, der har gjort sig bemærket i Serie A med sine stærke præstationer i Juventus’ bagkæde, har en frikøbsklausul på netop 43 millioner pund.

Manchester Uniteds interesse i den 26-årige forsvarer kommer i kølvandet på en sæson, der bedst kan beskrives som middelmådig, hvor klubben har lidt nederlag i 11 ud af 28 Premier League-kampe og aktuelt ligger på en sjetteplads i ligaen.

Det skriver The Faithful MUFC.

Bremer har indtil videre optrådt i 29 kampe for Juventus denne sæson og har været en nøglespiller i forsvaret, der har holdt nullet i 14 af disse kampe. Med over 150 kampe i Serie A under bæltet har Bremer masser af erfaring på topniveau, og hans seneste landsholdsoptræden for Brasilien mod England, hvor han kom ind som indskifter, understreger kun hans kvaliteter yderligere.