Den tidligere Manchester United-spiller Dwight Yorke er kommet med en nedslående melding om Rasmus Højlund.

Den tidligere Manchester United-angriber Dwight Yorke har udtalt, at han “stadig ikke er overbevist” af Rasmus Højlunds præstationer på Old Trafford. Han føler, at den danske angriber er nødt til at være mere konsekvent.

LÆS OGSÅ: Christian Eriksen sat til salg.

Efter en svær start på sin tid hos De Røde Djævle, oplevede den unge spiller en opblomstring i sin form omkring årsskiftet. I 2024 har han scoret i fem optrædener og har bidraget med i alt 15 mål i sine 31 optrædener for United i denne sæson.

“Jeg tror, at optimistisk er det rigtige ord i øjeblikket. Når du kommer til United og får en meget dårlig start, som han gjorde, så stiller man spørgsmålstegn ved, om han nogensinde vil levere. Han er ung og han spiller på et hold, der kæmper, så det er meget svære omstændigheder for ham. Især med så høj en pris,” siger han til talkSPORT.

“Det er meget at forlange af en ung mand. Men med en smule udholdenhed viser han tegn. Han er stadig ikke overbevisende nok for mig i øjeblikket, men jeg er glad for, at han i det mindste har scoret nogle mål.”

Gareth Southgate blev tidligere på måneden sat i forbindelse med et skifte til Old Trafford. Yorke føler, at hans mangel på trofæer med det engelske landshold kan være en “stopklods” for, at han kan afløse Erik ten Hag.

“Jeg kender Gareth rigtig godt. Vi spillede sammen i Aston Villa, og han var min kaptajn. Vi kender alle den rejse, han har været på. Der er altid det spørgsmålstegn med landstrænere. Folk taler om hans succes med England. Jeg formoder, det er en succes, hvis du når til en finale og en semifinale, men han har ikke vundet noget stort,” siger han.

“Jeg tror, det er den eneste stopklods. Vi ved alle, at klub- og landsholdsledelse er to vidt forskellige ting. Hans klubrekord er ikke specielt god. Han har fået en masse erfaring siden da, men for mig er det et spørgsmålstegn. Men jeg kan godt se, hvorfor de gerne vil have ham i United.”

Se Rasmus Højlunds mål her.