Forleden blev det af The Times skrevet, at Manchester United ville være en af de klubber, der skulle gå i front sammen med en række andre storklubber, når det kommer til etablering af en Super League.

LÆS OGSÅ: Solskjær giver grønt lys: Der er massiv interesse

Ligeledes er det af et norsk medie blevet afsløret, at der allerede nu er diverse forslag til strukturen af den potentielle turnering på bordet.

Nu skriver det britiske medie Daily Mail dog, at De Røde Djævle ikke har lyst til at være med til at etablere den omtalte turnering. Derimod skal de angiveligt tage afstand fra disse forslag, og derfor ikke ønsker at etablere en såkaldt Super League.

I den kommende uge vil UEFA afsløre, hvilke planer, de har lagt, når det kommer til omstrukturering af Champions League fra 2024 og frem.

Her er der snak om, at det vil blive lavet om til en samlet liga, der består af hele 36 hold. Pointen med dette er, at det skal erstatte det nuværende gruppespil i Champions League, hvilket naturligvis er deres modsvar til de mange rygter om, at en Super League vil blive etableret.

LÆS OGSÅ: Manchester United og Chelsea holder øje: Barcelona kan være tvunget til at sælge profil

Der har været rigtig mange rygter om, at der vil blive etableret en Super League, der skal bestå af en lang række af de bedste hold i verden. Der er dog endnu ikke blevet fremlagt noget officielt, hvorfor det endnu ikke vides, om det rent faktisk bliver til en realitet.