Manchester United er angiveligt klar til at tage kampen op med Tottenham Hotspur om at sikre sig Barcelonas stjerne Raphinha.

Ifølge Fichajes vil de to Premier League-giganter stå over for hinanden i et forsøg på at lande den brasilianske angriber i sommerens transferperiode.

Den brasilianske kantspiller flyttede til Spanien i 2022 efter en fremragende periode hos Leeds United under Marcelo Bielsa. Som højre kant er Raphinha en dynamisk angriber, hvis evne til at udfordre forsvarere og finde nettet har gjort ham til en eftertragtet spiller.

Overgangen til Camp Nou til en pris af omkring 410 millioner danske kroner kom i en periode, hvor Blaugrana var i en overgangsfase.

På trods af at have vundet La Liga sidste sæson, har Raphinhas tid i Catalonien været mere præget af skuffelser end succes. Skader og en generel mangel på konsekvens har gjort lidt for at forbedre situationen.

Det skriver TheHardTackle.

Manchester United og Tottenham kan muligvis drage fordel af bedre finanser?

I en alder af 27 er Raphinha i sin bedste alder og er ivrig efter at blive i Barcelona. Dog kunne klubbens finansielle situation tvinge dem til at sælge den brasilianske stjerne.

Ifølge Fichajes er både Manchester United og Tottenham villige til at byde ham velkommen tilbage til Premier League.