Manchester Uniteds manager, Erik ten Hag, har for nylig udtalt sig om det kommende transfervindue. Det ser ud til, at der kan ske store ændringer i Uniteds holdopstilling.

Erik ten Hag indikerede, at det generelt er udfordrende at skaffe spillere af topkvalitet. Dette kunne tyde på, at klubben måske ikke vil foretage større indkøb i det kommende vindue.

I stedet ser det ud til, at fokus vil være på at trimme truppen, hvilket kan indebære salg af nogle af holdets nuværende stjerner.

Ifølge det engelske medie The Independent, er Manchester United åbne for at modtage tilbud på tre af deres store navne: Jadon Sancho, Casemiro og Raphaël Varane. Specielt Jadon Sancho synes at være den mest sandsynlige kandidat til at forlade Old Trafford, muligvis endda på en lejeaftale.

Interessant nok har andre spillere, som tidligere var rygtet til at være på salgslisten, nu cementeret deres plads i Erik ten Hags planer. Harry Maguire og Scott McTominay er to sådanne eksempler.

Maguire er igen blevet en nøglespiller i Uniteds forsvar, mens McTominay har imponeret med sine præstationer på midtbanen, hvilket har resulteret i, at han er blevet holdets topscorer i Premier League med fem mål.

Denne udvikling indikerer en klar strategi fra Erik ten Hag, hvor han ønsker at forme et hold, der passer til hans vision for Manchester Uniteds fremtid.