Manchester United-profil: "Jeg kan ikke tåle at tabe"

Nicolai Busekist — 14. nov 2020 23:14
Foto: Shutterstock

Den 26-årige portugisiske midtbaneprofil fortæller, at han i så høj en grad er konkurrencemenneske, at han end ikke kan lade sin treårige datter vinde i UNO.

LÆS OGSÅ: Carlton Palmer: Jeg er sikker på, han forlader United

Bruno Fernandes er blevet en både stor og vigtig stjerne i Manchester United. En af årsagerne til, at han er havnet, hvor han er havnet er, at han er et stort konkurrencemenneske.

"Jeg har altid været et enormt stort konkurrencemenneske. Altid. Jeg kan ikke tåle at tabe i noget," har Bruno Fernandes fortalt til Manchester Uniteds officielle hjemmeside, hvorefter han fortalte om et spil UNO med sin datter:

"For to dage siden spillede jeg UNO med min lille datter på tre år, og nogle gange må man lade børnene vinde. Hun lagde to kort ned, som gjorde, at jeg skulle trække fire kort op to gange. Hun er lille pige, så jeg spurgte hende, om hun havde flere kort. Så lagde hun endnu et kort ned, så jeg skulle tage yderligere fire kort op," fortalte han, og rundede dernæst historien af:

"Til sidst kom jeg hurtigt af med alle mine kort og vandt spillet. Jeg blev nødt til at vinde, fordi hun havde givet mig så mange kort på hånden. Og hun er kun tre år gammel."

LÆS OGSÅ: Stille uge for Solskjær: Skal have løst dilemma

Bruno Fernandes ankom til Manchester United i januar 2020. Siden da har han leveret 18 mål og 13 oplæg i 33 kampe.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere