Manchester United har fået tilbudt muligheden for at hente Barcelona-profil Philippe Coutinho i en byttehandel.

FC Barcelona forsøger aktivt at skille sig af med Philippe Coutinho. Angiveligt skulle den catalanske klub være interesseret i at sælge ham allerede i januar.

LÆS OGSÅ: Medie: Barca har budt 300 millioner på tysk landsholdsspiller

Sådan lyder det fra den spanske sportsavis SPORT, der rapporterer, at Barcelona har givet Manchester United et tilbud om at hente Coutinho i en byttehandel.

Denne handel ville kræve, at De Røde Djævle ville sende enten Edinson Cavani eller Anthony Martial den anden vej. Barcelona har nemlig et ønske om at hente en rutineret angriber, der er effektiv foran målet.

Der er dog ingen af de to United-spillere, der er deres topprioritet. Det er derimod den unge Manchester City-angriber Ferran Torres, som den spanske storklub havde et møde med i sidste uge.

De selvsamme repræsentanter fra Barcelona, der var sendt til Manchester, for at tale med City og Torres’ repræsentanter, lagde også vejen forbi Manchester United.

Ifølge SPORT besluttede de sig for at lægge vejen forbi Old Trafford, da de ville høre Manchester Uniteds ledelse, hvorvidt de ville være interesseret i en byttehandel, der ville sende Philippe Coutinho til Manchester.

Avisen skriver dog også, at svaret fra ledelsen hos De Røde Djævle skulle være et klart og rungende nej.

Coutinho har kontrakt med FC Barcelona frem til sommeren 2023, men står det til klubben, så bliver han solgt eller byttet væk længe inden da.

Den 29-årige brasilianer har nemlig haft svært ved at finde sig til rette i Barcelona. Derfor har han ikke formået at leve op til de høje forventninger, der har været til ham, efter han blev hentet til Camp Nou.

LÆS OGSÅ: Barcelona udser sig United-angriber som Ferran Torres-alternativ

Af samme årsag har spilletiden også været meget sparsom for den brasilianske offensivspiller. Angiveligt skulle det have fået ham til at overveje, om hans fremtid skal være i Barcelona-trøjen.