Manchester United står over for en potentiel stor oprydning i spillertruppen, hvor flere navne er på tale til at forlade den engelske storklub.

Blandt de spillere, der muligvis kan blive sat til salg, finder vi Marcus Rashford, en af holdets mest kendte ansigter.

LÆS OGSÅ: Det sagde Mo Salag til Jürgen Klopp i weekendens kamp

Rashford, der har været en del af Uniteds førstehold i flere sæsoner, er kendt for sin hurtighed og tekniske evner, men ifølge rapporter ser klubben nu på muligheder for at frigøre sig fra nogle af deres nuværende spillere som en del af en bredere strategi for at forny holdet.

Det skriver The Telegraph.

På den anden side synes Rasmus Højlund at være sikret mod salg.

Højlund, der tidligere har imponeret i den østrigske og italienske liga, er angiveligt set som en vigtig del af Uniteds fremtidsplaner og vil ikke være en del af den aktuelle udrensning.

Mens klubben forbereder sig på mulige ændringer, er der blandt fans og eksperter en vis opdeling i meningerne om, hvilke spillere der skal blive og hvem der skal gå.

Visse supportere udtrykker utilfredshed med andre spillere som Alejandro Garnacho, som de beskriver som “selvisk”, og stiller spørgsmål ved, hvorvidt selv sådanne profilerede spillere virkelig bør være fredet i den nuværende situation.