I Manchester Uniteds omklædningsrum er der opstået tvivl om manager Erik ten Hags evner til at styrke holdet gennem transfers.

Ifølge flere artikler i engelske medier har flere af holdets nøglespillere udtrykt bekymring over fire af ten Hags nylige indkøb, hvilket tyder på en voksende utilfredshed inden for truppen.

Det er blevet rapporteret, at ten Hag har mistet dele af omklædningsrummet, og spillerne stiller spørgsmålstegn ved hans valg af spillere.

En af de mest omdiskuterede transfers er Rasmus Højlund, som blev hentet for omkring en rekordtransfer for en dansk spiller. Højlund har endnu ikke har formået at score i Premier League.

En unavngivet ‘ældre’ spiller siges at være forvirret over rekordtransferen

Andre spillere er også blevet mødt med skepsis. Både Antony, Wout Weghorst, der kun har scoret to gange i 31 kampe, og Mason Mount bliver der stillet spørgsmålstegn ved blandt spillerne.

Disse spilleres præstationer eller mangel på samme har ført til spørgsmål om ten Hags evne til at vurdere og rekruttere det rette talent.

Derudover er der også blevet rejst spørgsmål om ten Hags spillestil og hans behandling af Jadon Sancho. Nogle spillere føler, at træningen er for hård, og at der løbes for meget uden klart formål. Der er også blevet udtrykt ønske om, at ten Hag skulle være mere “touchy-feely” i sin ledelsesstil, hvilket antyder et behov for bedre menneskelig forståelse og empati i hans tilgang til man-management.

Erik ten Hag, som er kendt for sin faste og urokkelige tilgang, står over for en udfordring i at vinde omklædningsrummet tilbage og bevise, at hans metoder og transfers er til holdets bedste. Denne situation stiller spørgsmålstegn ved både hans taktiske beslutninger og hans evne til at skabe et harmonisk og effektivt holdmiljø.

Det skriver blandt andre SPORTbible.