Manchester Uniteds unge talent, Mason Greenwood, har fanget opmærksomheden fra to af Spaniens fodboldgiganter, FC Barcelona og Atletico Madrid.

Den 22-årige engelske angriber, der i øjeblikket er på lån hos Getafe, har imponeret med sin præstation i La Liga, hvilket har vakt interesse fra de spanske topklubber.

Greenwood, som ofte er blevet omtalt som et “problembarn” på grund af sin kontroversielle fortid hos Manchester United, har formået at vende skuden i Spanien.

Siden hans ankomst til Getafe i sommeren, har han leveret en solid præstation med 4 mål og 3 assists i 13 kampe. Dette har ikke kun skabt begejstring hos Getafe, men også sat ham i søgelyset hos større klubber.

Transferjournalisten Ekrem Konur rapporterer, at både FC Barcelona og Atletico Madrid nu er indstillet på at kæmpe om den unge englænders signatur. Tidligere på sæsonen var der rygter om, at Sevilla også var interesseret i United-spilleren.

Getafe har udtrykt ønske om at forlænge Greenwoods lån med endnu en sæson, før hans kontrakt med Manchester United udløber i sommeren 2025.

Fra sommeren 2025 vil Getafe forsøge at sikre sig Greenwood på en fri transfer, hvilket kunne være en attraktiv mulighed for den spanske klub.