I fodboldens verden er der sjældent et stille øjeblik, og det seneste fra Manchester Uniteds lejr er ingen undtagelse.

Klubbens nye medejer, Sir Jim Ratcliffe, har angiveligt sat gang i en række ændringer, der vil ryste truppen, og Bruno Fernandes ser ud til at være det første store navn på listen, der skal ud af døren.

Det skriver blandt andre Yardbarker.com.

Den portugisiske midtbanespiller, der har imponeret med otte mål og ni assists i alle konkurrencer denne sæson, er rapporteret til at have udtrykt et ønske om at forlade Old Trafford og er blevet tilbudt til den spanske gigant, Barcelona.

Ratcliffe, der er en stor fan af Manchester United, har fra starten af sit ejerskab lagt vægt på at bringe klubben tilbage til toppen af verdensfodbolden. Dette inkluderer ambitiøse planer om at hente unge talenter som Joao Neves og Jarrad Branthwaite, samt et ønske om at signere “den næste Mbappe”. Men for at gøre plads til nye ankomster, ser det ud til, at nogle nuværende spillere må forlade klubben.

Ifølge spanske medier er Fernandes blevet set som en af de første, der potentielt kunne forlade klubben som en del af Ratcliffes oprydning. Dette kommer som en overraskelse, især da Fernandes for nylig udtalte, at han ønskede at blive i klubben efter et møde med Ratcliffe.

Ikke desto mindre tyder rapporter på, at han har bedt sin agent om at finde en klub.

Overgangen til Barcelona kunne dog støde på økonomiske hindringer. Den katalanske klub kæmper med finansielle problemer, og Fernandes’ høje pris samt spørgsmålet om, hvorvidt han er en nødvendig forstærkning for holdet, gør handlen usandsynlig. Barcelona har haft en skuffende sæson i La Liga, og selvom Fernandes’ talent er uomtvisteligt, er det uklart, om de har midlerne eller viljen til at gennemføre en sådan handel.