Marcus Rashford er ikke enig i udtalelserne fra Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær om, at man ikke bør betragte Manchester United som en titelkandidat. Rashford mener nemlig, at der stadig er en chance for, at de kan vinde Premier League i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Medie: Pochettino vil hente målmand i Premier League

Det har han givet udtryk for i et interview med Sky Sports, hvor han sagde, at ‘der stadig er en chance’ for, at United kan vinde ligaen. Da han blev spurgt om, hvad han mener om deres chancer for at vinde Premier League i denne sæson, sagde den 23-årige angriber:

“Der er stadige en chance. Der er altid en chance. Men vi skal bare fokusere på os selv og fokusere på at tage skridt fremad som et hold,” lød det fra den unge angriber, da han udtalte sig til Sky Sports, hvilket han fulgte op med:

“Vi er langt fra den færdige artikel. Det hold, som du ser denne sæson, skal forhåbentlig forbedres næste sæson. Vi er stadig på en rejse for at blive til det bedste hold, vi kan være. Hvis vi gør det, har vi helt sikkert en chance for at vinde store trofæer.”

LÆS OGSÅ: Solskjær vil ikke søge hjælp fra Manchester United-legende Ferguson

Manchester United er i øjeblikket at finde på en tredjeplads i Premier League, hvor de forsøger at hente ind på deres lokale rivaler fra Manchester City, der er at finde i toppen af Premier League. På anden pladsen finder man Leciester, der er foran United med et enkelt point, men har dog også spillet en kamp mere end United.