Danske Joakim Mæhle spiller til dagligt i belgiske Genk. Mange europæiske klubber har dog vist interesse for ham. Meget tyder blandt andet på, at han har misset en stor transfer til den franske storklub Marseille.

Den franske storklub har flere gange været sat i forbindelse med danske Mæhle. Til trods for dette, endte det dog ikke med, at Mæhle skiftede til Marseille og Ligue 1 i dette transfervindue.

Pablo Longoria, der er teknisk direktør i Marseille, har offentliggjort, at der var en aftale på plads om at hente Mæhle. I sidste øjeblik valgte Genk dog at ændre deres vilkår for handlen – og det er de ikke tilfredse med.

“Vi prøvede at undgå problemer, men den belgiske klub ødelagde det i sidste sekund. De ændrede deres vilkår, efter vi allerede var nået til enighed,” udtalte Pablo Longoria til Le Phocéen.

Efterfølgende udtalte han også:

“Det er første gang, jeg har oplevet det her. Det er ikke en opførsel, jeg bryder mig om.”

Den 23-årige Joakim Mæhle skiftede til Genk fra AaB tilbage i 2017. Siden da har han spillet 122 kampe for den belgiske klub. Det er kun tiden, der vil vise, hvor længe den danske landsholdsspiller fortsat vil være i den belgiske klub.