Celtic er tæt på at sikre sig det skotske mesterskab, og en væsentlig årsag til klubbens succes i denne sæson er den danske spiller Matt O’Riley.

Den talentfulde midtbanespiller har markeret sig som en nøglefigur for Glasgow-klubben og har bidraget med imponerende 13 ligamål.

Læs også: Ronaldo på vej til tysk fodbold.

O’Riley fortsatte sin stærke sæson med en scoring i lørdagens 2-1-sejr over de ærkerivalerne fra Rangers.

Celtics cheftræner, Brendan Rodgers, har efterfølgende fremhævet Matt O’Riley for hans enestående præstationer og stabilitet gennem sæsonen.

“Han har virkelig været fuldstændigt fænomenal, når man ser på hans stabilitet. Jeg vil sige, at hvis vi som hold har manglet noget, så er det det,” udtaler Rodgers ifølge Celtic TV.

Rodgers fortsætter med at rose O’Riley for sin arbejdsindsats og fokus under træning, hvilket har resulteret i de bemærkelsesværdige præstationer på banen. “Når vi ser på hans tal nu, er det en kæmpe kredit til ham, på grund af det arbejde, han leverer, og det fokus, han har hver eneste dag til træning.”

Den tidligere Liverpool-manager bemærker også, at Matt O’Riley er en ydmyg person, som nyder stor respekt fra sine holdkammerater. Denne respekt kombineret med O’Rileys præstationer har gjort ham til en uundværlig del af Celtic-holdet.

Alligevel kan O’Riley snart være fortid i Celtic.

Ifølge flere medier er hans repræsentanter i dialog med to ikke-navngivne topklubber fra Premier League, hvilket tyder på, at den danske spiller måske er på vej videre til nye udfordringer.